Intrebari frecvente - fotograf nunta - Fotograf nunta si cameraman profesionist

Fotograf nunta
Tel.: 0741 18 18 49
Accesați conținutul
Diverse
   Q: Am dorii sa colaboram pentru evenimentul nostru. Ce trebuie sa facem in acest sens?
   R: Foarte simplu, stabiliti o intalnire la nr. de tel. 0741181849 sau trimiteti un mail la contact@nuntidepoveste.ro si in urma intrevederii noastre putem stabilii detaliile si semna contractul.

   Q: De unde sunteţi? Vă puteti deplasa și în altă localitate?
   R: Suntem din Craiova, însă, la cerere, ne putem deplasa în orice locaţie pentru dumneavoastră fiind adăugată contravaloarea combustibilului pe lânga pachetul ales sau cazare dacă va fi cazul.

   Q: Ce stil abordati?
  R: Punem accentul pe imagini cu un mesaj pozitiv in care infatisam sentimentele si gesturile frumoase ale oamenilor in fotografii vesele, luminoase si pline de culoare. Principalele teme care se regasesc in fotografiile noastre sunt eleganta, armonia, echilibrul, inocenta si candoarea.

     Q: Ce este sedinta foto Trash The Dress? Implica distrugerea rochiei de mireasa?
   R: Trash The Dress este o denumire pe care o folosim pentru o sedinta foto dupa nunta; folosim acest termen datorita popularitatii lui si nu implica obligatoriu degradarea rochiei de mireasa. In majoritatea cazurilor, la sedintele T.T.D. la care participam noi miresele raman cu rochiile intacte. In ultima perioada s-a raspandit si termenul “Love The Dress” pentru acest tip de sedinte foto dupa nunta.

    Q: De ce este necesara o sedinta foto dupa nunta/Trash The Dress?
    R: In cadrul acestei sedintei foto suntem eliberati de constrangerile de timp de la nunta, ne putem deplasa in orice locatie si poate fi alocata o zi intreaga pentru realizarea unor fotografii deosebite. Putem realiza dupa nunta fotografii atat in Craiova si imprejurimi cat si in orice locatie din tara sau strainatate.
Înapoi la conținut