+40 741 18 18 49

contact@nuntidepoveste.ro

Despre noi

Mă numesc Remus Calinescu și sunt fotograf de nuntă din Craiova. Sunt pasionat de fotografie și videografie de mai mulți ani și am învățat tot ceea ce știu prin experiență și perseverență. 

Împreună cu echipa mea de la NuntiDePoveste.ro oferim servicii complete de fotografie, filmare de nuntă și botez, ședințe foto TRASH THE DRESS, editare foto și video, precum și fotografie de evenimente în Craiova și împrejurimi. Suntem o echipă de profesioniști dedicați, care își doresc să captureze momentele speciale din viața dvs. într-un mod unic și expresiv. 

Fotografia și videografia sunt pasiunile noastre și suntem recunoscători că putem transforma aceste pasiuni într-un serviciu care aduce bucurie și satisfacție clienților noștri.

Cât despre stilul nostru, ne place să combinăm fotografia clasică cu elemente moderne, adăugând o notă artistică pentru a crea imagini deosebite. Ne place să comunicăm cu clienții noștri pentru a înțelege exact ceea ce își doresc și pentru a asigura că nu pierdem niciun moment important.

Dorim să oferim experiențe memorabile și imagini de neuitat, astfel încât să rămână amintiri de neuitat.

Clienti multumiti
Fotografii efectuate
0 k+
Ore filmate
0
Proiecte
0 +

Viziunea noastră

Credem că fiecare eveniment este unic și că fiecare poveste de iubire merita să fie povestită prin intermediul imaginilor pe care le creăm.

Ne concentrăm pe atenția la detalii și pe calitatea muncii noastre, astfel încât să oferim clienților noștri imagini și video-uri de care să se poată bucura pentru totdeauna. Înțelegem că pentru mulți oameni, nunțile și botezurile sunt momente importante în viața lor și ne dorim să fim parte din povestea lor.

Dacă doriți să vă documentați evenimentul prin intermediul imaginilor și videoclipurilor de calitate, nu ezitați să ne contactați și să programăm o întâlnire pentru a discuta ideile dvs. și pentru a elabora un plan care să se potrivească nevoilor și preferințelor dvs.

Contact

Vrem să aflăm mai multe despre evenimentul tău

Hot

Esti pregătit să incepem

evenimentul tău împreună?

Pentru ca orice clipa prezenta are menirea sa devina o clipa a trecutului va propunem sa infruntati uitarea printr-o fotografie ce va surprinde zambetul inconfundabil al dragostei si un film ce va salva prezentul transformandu-l intr-un moment unic impartasit de toti cei dragi.

Rezerva data

Suntem bucurosi ca ai luat aceasta decizie.

Servicii foto - video pentru nunta, botez, cununie, majorat si diverse evenimente

Noi suntem experți în captarea momentelor unice și emotionale ale zilei dvs.  într-un mod artistic și profesionist, astfel încât să puteți revedea aceste amintiri pentru totdeauna.

Site Links

Retele sociale

© 2022 NuntiDePoveste.ro