Servicii

Servicii oferite

Oferim o gama extinsa de servicii foto – video pentru evenimentul tau indiferent de amploare si diversitate.

Fotografie

Fotograful va fi persoana care surprinde emotia specifica zilei contribuind la crearea filmului intregului eveniment

Servicii de fotografiere

Cu un portofoliu impresionant și o pasiune pentru a capta momentele unice ale evenimentului, suntem siguri că veți fi încântați de calitatea fotografiilor noastre.

Videografie

Pe tot parcursul evenimentului videograful va imortaliza momentele unice si irepetabile de care tu te vei bucura si iti vei aminti cu drag aceea zi.

Videografie

Suntem mândri de munca pe care o facem și de relațiile pe care le construim cu clienții noștri.

Editare video

Ne vom asigura ca imaginile surprinse vor avea cursivitate, culoare si te vor introduce in povestea acelei zile

Editare video

Editarea video implica multa creativitate, noi idei si viziuni diferite de la un clip la altul, in functie de personalitatea mirilor. Aceasta are loc prin taierea anumitor segmente din filmare (trimming), reorganizarea cadrelor, imbinarea acestora pe diferite fundaluri muzicale, introducerea efectelor video, precum cele speciale, de tranzitie, etc.

Editare foto

Fotografiile vor fi editate intr-o maniera profesionala.In procesul de editare, vom ajusta luminozitatea si contrastul, vom corecta culorile si vom adauga orice elemente suplimentare care ar putea imbunatati aspectul general al fotografiilor.

Editare foto

Editarea fotografiilor este una dintre cele mai importante etape din procesul de creare a fotografiilor. In timpul unei nunti se fac undeva intre 2000 si 7000 de fotografii iar noi vom face selectia lor si vom aplica filtre si corectii de culoare si luminozitate.

Filmare cu macara

Surprinde miscarile si actiunea celor din jur si poate filma de la nivelul solului pana la o inaltime de 3-4 si chiar 5 metri, rotindu-se 360 de grade, panoramic, oferind posibilitatea unor unghiuri nelimitate.

Filmare cu macara

Folosim si recomandam macaraua video la tot mai multe evenimente, fie ca este vorba de nunta sau botez. Macaraua Video poate fi folosita pentru a filma cadre de la inaltime la Restaurant, Cort  sau Exterior(in anumite conditii).

Video cu drona

Numai o filmare cu drona poate surprinde maretia locatiei alese cu cadre care iti vor taia rasuflarea

Video cu drona

 Daca evenimentul se desfasoara intr-o locatie deosebita, cum ar fi: un castel, un palat sau un restaurant cu o terasa exterioara, numai o filmare cu drona poate capta maretia acestor locuri mirifice. 

Cu ce suntem diferiti?

Suntem dedicați să oferim servicii profesionale pentru a vă asigura că amintirile voastre de nuntă, botez sau orice eveniment sunt imortalizate într-un mod care reflectă stilul și personalitatea voastra unica.

Credem că fiecare eveniment este unic și ne străduim să surprindem personalitatea și stilul fiecărui client în munca noastră printr-un montaj dinamic, plin de energie si culoare.

Timpul de livrare al materialelor este unul foarte rapid si procedam astfel: in primele zile dupa terminarea evenimentului se creaza galeria foto a evenimentului cu minim 50 fotografii si in cel mai scurt timp de regula 1 luna sau 2 se livreaza toate materialele

Stilul nostru de fotografiere combina cate ceva din fiecare intr-un mod armonios si placut ( fotografie de portret, fotografie de eveniment, fotografie documentara si fotografie artistica)

Echipa noastră de videografi are o gamă variată de abilități ce ne permite să aducem o perspectivă nouă și o abordare creativă fiecărui proiect. Învățăm și creștem constant și căutăm mereu noi modalități de a oferi rezultate de cea mai înaltă calitate.

Pachete foto si video

Ai un eveniment in perioada urmatoare si doresti sa iti faci idee ce costuri implica fotograful si videograful?

Pachet foto si video nunta

Obtine cotatie de pret pentru evenimentul tau

Pachet foto si video botez

Obtine cotatie de pret pentru evenimentul tau

Ce spun clientii despre noi

Este minunat atunci cand munca noastra este apreciata; aceasta arata ca suntem apreciati si recunoscuti pentru eforturile noastre.

Esti pregătit să incepem

evenimentul tău împreună?

Pentru ca orice clipa prezenta are menirea sa devina o clipa a trecutului va propunem sa infruntati uitarea printr-o fotografie ce va surprinde zambetul inconfundabil al dragostei si un film ce va salva prezentul transformandu-l intr-un moment unic impartasit de toti cei dragi.

Rezerva data

Suntem bucurosi ca ai luat aceasta decizie.

Servicii foto - video pentru nunta, botez, cununie, majorat si diverse evenimente

Noi suntem experți în captarea momentelor unice și emotionale ale zilei dvs.  într-un mod artistic și profesionist, astfel încât să puteți revedea aceste amintiri pentru totdeauna.

Site Links

Retele sociale

© 2022 NuntiDePoveste.ro