Andra si Gabriel

Iubirea adevarata este cel mai mare dar al vietii, tocmai de aceea Andra si Gabriel au facut un pas important in viata lor. Cuprinsi de emotii, au pasit increzatori si au rostit marele DA in fata persoanelor dragi la restaurantul Hanul Andritei – Bellagio.

Atmosfera din ziua nuntii a fost structurata de wedding planner Alina Corici atenta la detaliile nuntii contopind o nebunie de distractie care a atins cote maxime la restaurantul Hanul Andritei – Bellagio , iar noi am surprins multa dragoste, emotie, distractie si momente unice care peste ani devin cele mai pretioase amintiri ale unei NuntiDePoveste.ro.

Am asteptat cu multa bucurie aceasta zi ca fratele finilor mei sa joace cel mai pur rol din viata lui impreuna cu Andra care este o perfectionista desavarsita si pe parcursul petrecerii a administrat invitatilor reteta distractiei absolute.

Sunt incantat ca fac parte din povestea voastra si va urez o casnicie magica si vesela ca voi doi! ❤️

Locatie: Hanul Andritei

Aranjamente florale : Alina Corici

Rochia: Iris Bridal Salon

Wedding planner: Alina Corici

Machiaj : Bocîrnea Anca Gachi

Coafura : Adriana Loredana Ilie

Candy-bar : Éclat Dessert Artisan

MC: Ianusev Jora

Muzica : Select Music BandIonela Stancioi si Adrian Belu

Foto si Video: NuntiDePoveste.ro by Remus Calinescu

Esti pregătit să incepem

evenimentul tău împreună?

Pentru ca orice clipa prezenta are menirea sa devina o clipa a trecutului va propunem sa infruntati uitarea printr-o fotografie ce va surprinde zambetul inconfudabil al dragostei si un film ce va salva prezentul transformandu-l intr-un moment unic impartasit de toti cei dragi.

Rezerva data

Suntem bucurosi ca ai luat aceasta decizie.

Servicii foto - video pentru nunta, botez, cununie, majorat si diverse evenimente

Noi suntem experți în captarea momentelor unice și emotionale ale zilei dvs.  într-un mod artistic și profesionist, astfel încât să puteți revedea aceste amintiri pentru totdeauna.

Site Links

Retele sociale

© 2022 NuntiDePoveste.ro

Protected by CleanTalk Security