Diana si Alex

Diana si Alex fotografii nunta

Nunta este un eveniment important in viața fiecăruia dintre noi! Ea simbolizează iubirea nemarginita dintre doua suflete ce primesc taina Sfintei cununii! Sâmbata 21 mai, alături de Diana și Alex am ales cadre ce reliefează chimia fizica și am transpus in poze evenimentul lor de poveste.

Ca la orice eveniment reușit, aparatul foto și video au surprins momente unice de bucurie și împlinire.

Iubita actrița de comedie, Jeny Nicolau (Mătușa mirelui) a avut grija ca artiștii de top sa fie alături de cei ce au sărbătorit iubirea impreuna cu bunul meu prieten Florin Burescu (MC- maestru de ceremonii) care a prezentat evenimentul in întregime ce a adus zambet și emoție pe chipul oamenilor cu fiecare apariție.

Este o bucurie și o împlinire sa pot surprinde astfel de momente unice.

Casa de piatra Diana si Alex! 😍 🥳

Esti pregătit să incepem

evenimentul tău împreună?

Pentru ca orice clipa prezenta are menirea sa devina o clipa a trecutului va propunem sa infruntati uitarea printr-o fotografie ce va surprinde zambetul inconfudabil al dragostei si un film ce va salva prezentul transformandu-l intr-un moment unic impartasit de toti cei dragi.

Rezerva data

Suntem bucurosi ca ai luat aceasta decizie.

Servicii foto - video pentru nunta, botez, cununie, majorat si diverse evenimente

Noi suntem experți în captarea momentelor unice și emotionale ale zilei dvs.  într-un mod artistic și profesionist, astfel încât să puteți revedea aceste amintiri pentru totdeauna.

Site Links

Retele sociale

© 2022 NuntiDePoveste.ro

Protected by CleanTalk Security