Larisa si Tomel

Pe Larisa si Tomel ii cunosc de suficient de multa vreme incat sa-mi dau seama cat de mult se iubesc si potrivesc impreuna – cand dragostea este sincera, la fel este si fericirea!

Cununia civila s-a desfasurat la Gradina de vara din localitatea natala (Leu) a mirilor si a mea unde m-am bucurat enorm sa le daruiasc cele mai frumoase amintiri, iar nasii Andreea si Laurentiu i-au condus cu drag la biserica Sf. Nicolae din aceeasi localitate pentru a-si jura iubire in fata lui Dumnezeu si a tuturor invitatilor prezenti.

Petrecerea a fost una pe cinste plina de emotii si bucurii irepetabile la Restaurantul Mirage presarata cu momente artistice bine alese, antrenante si sustinute de formatia Ionelei Anghel Popa o artista desavarsita.

Esti pregătit să incepem

evenimentul tău împreună?

Pentru ca orice clipa prezenta are menirea sa devina o clipa a trecutului va propunem sa infruntati uitarea printr-o fotografie ce va surprinde zambetul inconfudabil al dragostei si un film ce va salva prezentul transformandu-l intr-un moment unic impartasit de toti cei dragi.

Rezerva data

Suntem bucurosi ca ai luat aceasta decizie.

Servicii foto - video pentru nunta, botez, cununie, majorat si diverse evenimente

Noi suntem experți în captarea momentelor unice și emotionale ale zilei dvs.  într-un mod artistic și profesionist, astfel încât să puteți revedea aceste amintiri pentru totdeauna.

Site Links

Retele sociale

© 2022 NuntiDePoveste.ro

Protected by CleanTalk Security