Pachet foto - video nunta

Selectează serviciile dorite:

Opțiuni suplimentare:

Câte ore doriti sa fim prezenti la eveniment?

Selectează serviciile și opțiunile pentru a calcula prețul total.
Fotograf: Include editarea profesională a fotografiilor, livrarea acestora pe un stick USB și un link pentru descărcare.
Videograf: Se filmeaza 4K si oferim editarea completă a materialului filmat (60 - 180 min), clipul de prezentare (3 - 5 min) și livrarea pe stick USB și link pentru descărcare.
Album Foto Miri: Include un album foto personalizat cu 20 colaje 30/60 cm cand este deschis
Album Foto Nasi: Un album special pentru nași, cu 15 colaje 20/40 cm cand este deschis.
Macara: Oferă unghiuri de filmare spectaculoase și planuri cinematografice pentru evenimentul tău.
Drona: Capturi aeriene impresionante care adaugă o perspectivă unică la videoclipul tău de nuntă.

Vrem să colaborăm! Cum procedăm?

📞

Primul contact

Purtăm o primă discuție în care să ne povestiți despre necesitățile și așteptările voastre.

✍️

Semnăm contractul

Stabilim detaliile colaborării și semnăm un contract pentru a asigura claritatea și seriozitatea angajamentului.

📅

Planificarea

Discutăm și planificăm împreună detaliile evenimentului sau proiectului.

📷

Realizarea

Realizăm serviciile de fotografie sau video conform planificării, capturând cele mai frumoase momente.

🎞️

Editare și livrare

Edităm materialele și vi le livrăm în cel mai scurt timp posibil, în format digital sau pe suport fizic, conform acordului.

Întrebări și răspunsuri

Bineînțeles! Suntem flexibili și putem personaliza pachetele pentru a se potrivi cu nevoile și preferințele dumneavoastră. Dacă doriți să adăugați sau să eliminați servicii, sau să ajustați detaliile, suntem aici pentru a vă ajuta să creați pachetul perfect pentru nunta dumneavoastră.

Avansul reprezintă 20% din prețul total al pachetului ales. Puteți achita avansul fie în numerar, fie prin transfer bancar. Suma plătită cu titlu de avans va fi dedusă din factura finală. Data este rezervată odată ce avansul este achitat.

Ne dorim să vă oferim amintiri cât mai repede posibil. Procesul de editare poate dura, dar ne străduim să livrăm fotografiile și filmările în maxim 30 de zile calendaristice de la data nunții. În contract garantăm un termen de 45 de zile în cazuri excepționale.

Nu există un număr fix de fotografii sau ore de filmare în pachetele noastre. Livrăm în funcție de preferințele dumneavoastră. În general, la o nuntă de 12 ore, puteți primi între 700 și 1200 de fotografii și 2-3 ore de filmare. Dar totul depinde de cum decurge evenimentul și ce doriți să surprindem.

Albumul foto este personalizat de către dumneavoastră. Noi concepem o grafică apoi trimitem pentru aprobare catre dvs. unde decideti ce rămâne si ce schimbam din album. Albumul din pachet include 30 de pagini / 15 colaje, iar numărul de fotografii poate varia în funcție de preferințele dumneavoastră. În general, recomandăm între 50 și 80 de fotografii, dar se pot adăuga pagini suplimentare la nevoie.

Programul nostru se adaptează in funcție de nevoile dumneavoastră. Puteți alege intervalul de timp în funcție de pachetul ales. De exemplu, la un pachet cu prezență de 14 ore, putem fi prezenți în intervalul 14:00 – 04:00 sau 10:00 – 00:00. Dacă aveți nevoie de noi suplimentar, ne adaptăm la situație.

Desigur! Ne putem deplasa oriunde ne poate duce mașina sau avionul. Suntem bucuroși să vă însoțim în locația aleasă pentru eveniment. Bineînțeles cheltuiele de transport și cazare fiind suportate integral de dvs.

Da, toate fotografiile și videoclipurile pe care le livrăm sunt editate. Realizăm ajustări de luminozitate, contrast, coloristică și efectuăm montaj audio-video pentru filmări. Nu realizăm manipulări foto din proprie inițiativă, doar la cerere și contra-cost.

Da, contractul este esențial pentru a stabili termenii colaborării noastre și pentru a vă asigura că veți primi serviciile conform înțelegerii. Împreună cu factura de avans, acesta reprezintă garanția pentru nunta dumneavoastră.

Cu siguranță! Ne dorim să vă cunoaștem și să discutăm toate detaliile înainte de ziua nunții. Putem organiza o întâlnire față în față sau să discutăm prin telefon sau videoconferință, astfel încât să avem o colaborare eficientă.

Acestea sunt câteva dintre întrebările frecvente despre serviciile noastre de fotografie și videografie de nunți. Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să discutăm în detaliu, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o nuntă de neuitat!